Sport journalism to the next level
Fotbal şi frumuseţe
June 7th, 2012
 

Ce frumos este când vezi lucruri frumoase, nu? Iată avem parte de o nouă poveste interesantă care transcende limitele fotbalului. Este vorba de o tânără frumoasă, pe nume Coral Beary (18 ani), mijlocaş central la o echipă de fotbal feminin.  Jucătoarea celor de la Leighton United are parte de o viaţă destul de copioasă. Când pune ghetele în cui, fuge dincolo de stadion şi participă la diverse concursuri de miss: „În copilărie eram foarte activă, iar în adolescenţă, când am devenit foarte feminină, nu am vrut să renunţ la fotbal”, afirmă Beary, conform Daily Mail.

Chiar dacă joacă fotbal la un nivel destul de ridicat, participă şi pentru titlul de Miss England. Astfel, Coral Beary nu se limitează şi îşi propune să fie activă atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal: „Nu am mai participat niciodată la un concurs de frumuseţe, sunt impresionată că am fost aleasă. Sunt unele fete care se zbat an de an să ajungă la concursul de Miss, mie mi-a ieşit din prima”

În ceea ce priveşte parcursul ei într-ale frumuseţii, tânăra a declarat că totul a început ca o glumă; o prietenă a înscris-o la concurs, iar pe urmă totul a venit de la sine. Cu toate acestea, Beary a ajuns chiar în finală.  Se pare că i-a ieşit destul de bine, nu? Dacă va reuşi să câştige Miss England, Beary va putea avea şansa de a-şi reprezenta ţara la concursul Miss Univers. Cât despre fotbal?„Deşi sunt destul de feminină, nu-mi place nimic mai mult decât să beau ceva şi să privesc un meci de fotbal. Voi ţine pumnii Angliei la Euro 2012”, a mai spus Coral Beary.

Sursa Daily Mail.

Comments: 1
 
  • DeviceBox  |  on June 7th, 2012  |  11:45 AM

    Natural are niste aspecte mult mai frumoase ca miss.

 
Add a comment: