Sport journalism to the next level
Termeni si conditii
January 29th, 2012
 

Consideratii generale

Aceasta revista se doreste a fi un produs high-quality. Este un produs care va furniza informatii direct de la sursa, urmand a le prezenta obiectiv.

Obligatii ale userilor

Utilizatorii sunt obligati sa nu foloseasca un limbaj tendentios, sa nu aduca ofense la adresa niciunei parti prezente sub o forma, sau alta pe acest site.

Prin prezenta pe acest site, utilizatorii isi asuma responsabilitatea ca au citit acest regulament si ca sunt de acord cu el.

Obligatiile www.footballfabulous.com

Nu ne asumam raspunderea pentru comportamentul userilor nostri si nu urmarim discriminarea sau denigrarea niciunei personane sau organizatii prezente în materialele acestui site. Ne luam obligatia de a crea materiale obiective şi corecte, pentru a nu fi interpretate.

Obligatiile editorilor

Fiecare editor este direct răspunzator pentru ideile prezentate, pentru felul in care a redactat materialul si pentru posibilele consecinte premergatoare redactarii acestuia, indiferent că acesta este scris, video, audio sau poza, indiferent de formatul acestora.

Consideratii finale

Prin vizitarea acestui site, dvs. sunteţi de acord cu prezentele precizari.

www.footballfabulous.com isi aroga dispozitia conform careia poate aduce modificari de orice fel actualei forme a acestei pagini fara a va instiinta sub nicio forma. Dumneavoastra va obligati de a vizita aceasta pagina periodic pentru a observa posibilele ajustari aduse. Niciun material nu poate fi preluat de pe site fara acordul redactiei Football Fabulous. In cazul in care se realizeaza preluarea unei informatii, aceasta va fi publicata doar partial, cu link catre site-ul Football Fabulous.