Sport journalism to the next level
Yolanthe Sneijder-Cabau, senzualitate şi succes!
May 22nd, 2012
 

Yolanthe Sneijder-Cabau este soţia lui Sneijder. Relaţia lor a luat naştere încă din primăvara lui 2009. Poate că nu vă vine să credeţi, dar avem de a face cu o poveste reală de dragoste. După ce a divorţat de Ramona Streekstra, prima sa soţie, Sneijder s-a hotărât să-şi urmeze instinctul şi să treacă la fapte. Şi nu a fost greu, având în vedere că Yolanthe Sneijder-Cabau a fost declarată de FHM Olanda, de două ori, ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Toate bune şi frumoase, la propriu, am putea spune!

Sneijder-Cabau s-a născut pe insula spaniolă Ibiza. Şi putem spune că a luat ceva din aerul acela senzual, având în vedere că frumuseţea sa este destul de evidentă. Tatal ei, Xavier Cabau (1954-2007),este de origine spaniolă, în timp ce mama ei, Richarda “Rici” van Kasbergen, este olandeză. Xavier Cabau a fost un antreprenor bogat cunoscut sub numele de “regele din Ibiza”, care a deţinut discoteci în mai multe locuri, restaurante şi baruri. În copilărie Sneijder-Cabau avut parte de momente mai puţin plăcute, aceasta fiind marcată de violenţa domestică. Totul petrecându-se după ce tatăl ei a început să aibă probleme financiare şi a devenit dependent de droguri.

La scurt timp, la vârsta de cinci ani, mama ei a hotârît să se mute în ţara sa natală. După ce a absolvit liceul, la vârsta de 17 ani, Sneijder-Cabau a decis să urmeze o carieră în actorie. Şi bine a făcut, căci totul a decurs şnur! Aceasta a apărut în producţia olandeză Snowfever (2004) şi Costa! (2005). Din 2005 până în 2008, ea a avut un rol episodic în telenovela Onderweg naar Morgen. În 2006, Sneijder-Cabau a jucat în filmul Turkse, nominalizat pentru un Kalf Gouden, echivalentul olandez al premiului Academiei Americane, Oscar. Totodată, a apărut şi într-un show, un reality axat pe viaţa reală de soţie de fotbalist. Un show similar cu “soţiile fotbaliştilor britanici din seria Wag”.

Totuşi, pe lângă reuşitele din viaţa profesioanlă, aceasta se ocupă şi se implică în tot felul de activităţi umanitare. În primul rând, îşi propune, prin asociaţiile pe care le deţine, să eradicheze sărăcia din ţările slab dezvoltate şi totodată să dea o mână de ajutor copiilor care au fost abuzaţi. Fiind co-fondator şi ambasador al organizaţiei Kindermisbruik – o fundaţie care are ca scop stoparea abuzului sexual asupra copiilor în ţările în curs de dezvoltare – se implică şi în alte activităţi conexe, cum ar fi eliberarea, prevenirea şi ajutorarea copiilor afectaţi de diverse traume.

Add a comment: